Lajmet   Komuna e Mamushes mban puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal 2016-2018

Komuna e Mamushes mban puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal 2016-2018 - 16 qershor 2015

Komuna e Mamushes ne bashkepunim me OSBE_ne sot ka mbajtur puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal.

Komuna e Mamushes ne bashkepunim me OSBE_ne sot ka mbajtur puntori per Procesin e Buxhetimit Komunal, ku kane prezantuar Drejtori i Buxhetit z. Skender Sala si dhe ne menyre me detale ka prezantuar Zrytarja kryesore Financiare ne Komunen e mamushes znj. Xhevahire Gashi, e cila ne setale ka paraqitur procesin e  buxhetimit komunal.

Po ashtu te pranishem kane qene edhe Kryesuesi i Kuvendit z. Fuat Tac, Nenkryetarja e Komunes per Komunitete z. Ganimete Sadiku, anetar te kuvendit si dhe Drejtor te drejtorive dhe puntor te Komunes.

RSS

Sign in