Lajmet   Lule per nder te 8 Marsit

Lule per nder te 8 Marsit - 08 mars 2012

Per nder te festes se 8 Marsit, Nenpunesve te Komunes se Mamushes u urohet festa me buqeta lulesh.
Me rastin e festimeve te 8 Marsit Dites se Guras, dhe perpjekjeve per motivim per pjesmarrje te saj ne jeten politike dhe shoqrore, Kryetari i KOmunes se Mamushes z. Arif Bütüç, te gjitha shrbyeseve civile te Komunes se Mamushes ju ka uruar me buqeta lulesh.
Me kete rast ai ka potencuar rolin e rendishem te gruas si ne te kaluaren, sot si dhe ne te ardhmen.

RSS

Sign in