Lajmet   Mbështetje të plotë e Autostradës nga Kryeparlamentari i Kosovës Z.Kadri Veseli

Mbështetje të plotë e Autostradës nga Kryeparlamentari i Kosovës Z.Kadri Veseli - 01 dhjetor 2015

 Sot Kryetari i Komunës së Mamushës së bashku me kolegët vizituan zyrën e Kryeparlamentarit të Kosovës Z.Kadri Veseli

 Në takimin e mbajtur Kryetari i komunës së Mamushës Z.Arif Bütüç dukë dhënë informacione të gjere në lidhje me punët e Komunës së Mamushës falënderoi në veçanti për mbështetjen e ofruar nga Parlamenti në autostradën që lidh komunën e Mamushës.

Kryeparlamentari i Kosovës  Z.Kadri Veseli  është shprehur se Komuna e Mamushës është shembulli i mirë Komunave të Kosovës dhe shprehu se kyqja në autostratë është e një e drejtë e natyrshme dhe njoftoi se do të mbështesin  plotësisht  kyqjen.

Kyqja në Autostratë shërben të lidh rreth 25 mijë njerëz. Gjithashtu Kryeparlamentari shtoi  se  do të kontribuojë në zhvillimin ekonomik në këtë rajon.Kryetari  i Komunës së Mamushës Z. Arif Bütüç i dhuroi Kryeparlamentarit një komplet filxhanash prej porcelani.


RSS

Sign in