Lajmet   Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 30.09.2016

Njoftim per Mbledhjen e radhes se Kuvendit Komunes 30.09.2016 - 23 shtator 2016

Mbledhja  e - VII- ( shtat e vitit 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Premte me datë: 30.09.2016  duke filluar nga ora 11:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës. 

Po ashtu te Njejten dite Mbledhjet e radhes do ti mbaje edhe Komitetet obligative.

Pjesmarrja e qytetareve eshte e mireseardhur.

Mbledhja eshte me kete propozim:

REND DITE

 

  1. Shqyrtimi  dhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  2. Shqyrtimi  dhe miratimi i rendit të ditës;
  3. Shqyrtimi dhe miratimi i Planit të buxhetit për vitet 2017-2019
  4. Shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores për tatim ne prone për vitin 2017
  5. Shqyrtimi dhe miratimi i Plani i Veprimit per Barazi Gjinore 20017-2019 (versioni i pare).
  6. Të ndryshme.
 

RSS

Sign in