Lajmet   Njoftim për mbledhjen e KKSB

Njoftim për mbledhjen e KKSB - 18 mars 2016

KKSB ne Komunen e Mamushes ka mbajtur takimin e pare per vitin 2016 me date 18.03.2016.
ne kete takim eshte diskutimit per realizimin e projektit -Sistemi per monitorim me kamera ne Mamushe, si dhe ne pergjithsi per situaten e sigurise.


FB_IMG_1458726888666-(1).jpg


FB_IMG_1458726872404-(1).jpg


RSS

Sign in