Lajmet   Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës - 30.06.2016

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës - 30.06.2016 - 22 qershor 2016

Njoftim për mbledhjen e Kuvendit të Komunës si dhe Komitetet obligative
Mbledhja  e - V- ( peste e vitit 2016 )  e  rregullt e Kuvendit të Komunës së Mamushes, do të mbahet ditën e Enjte me datë: 30.06.2016  duke filluar nga ora 10:00.  Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës.
Po ashtu edhe Komitetei per Komunitet dhe Komitetit per Politike dhe Financa do ti mbajne mbledhjet.

Pika e vetme e rendit te dites eshte: Shqyrtimi dhe miratimi i Kornizes Afatemesme buxhetore 2017-2019.

RSS

Sign in