Lajmet   Sistemi i kamerave ne Mamushe

Sistemi i kamerave ne Mamushe - 12 tetor 2016

 Ne marrveshjen e bere me UNDP -ne ne ditet e ardhshme ne 22 pika te ndryshme do te vendoset projekti i sistemit te kamerave .Me kete sistem e tere Mamusha do jete nen kontroll.Siguria,rastet e vjedhjeve do te reduktohen.I falenderoj perfaqesuesit e UNDP-se per perkrahjen e ketij projekti.Shuma totale e projektit eshte ne vlere prej 25.000 dollar.Ne kuader te projektit ne dy qendra do te kete publikime te drejtperdrejta,vezhgime dhe regjistrime .UNDP e ka perfunduar tenderin dhe ne ditet e ardhshme firma fituese do te fillojne punimet.Jane duke vazhduar punimet rreth realizimit te pojekteve te rendesishme per Mamushen.
 

RSS

Sign in