Lajmet   Ta mbajmë ambientin e paster per një të ardhme te pastër

Ta mbajmë ambientin e paster per një të ardhme te pastër - 04 dhjetor 2015

 Komuna e Mamushës së bashku me Komandantët LMT të Batalionit Turk të Mamushës ,İmamët  e dhe së bashku me nxënësıt dhe  arsimtarët e shkollës Fillore dhe të mesme sot kanë filluar fushatën e pastrimit të rrugëve dhe rrugicave të Mamushës me sloganin”Të mbajmë ambientin pastër pë një të ardhme të pastër”.Në fjalimet e tyre të mbajtura është cekur pasi që pastërtia është thelbi I fesë sonë atëherë nevoja fetare është pastërtia. Mesazhi I Komunës për qytetarët dhe nxënësit është të kenë përgjegjësi më të madhe sociale.
 

RSS

Sign in