Lajmet   aktivitete sportive për nder të ditës së shkollës

aktivitete sportive për nder të ditës së shkollës - 06 maj 2010

Në kuader të aktiviteteve për shenimin e ditës së shkollës Haxhi Ymer Lutfiu në Komunën e Mamushës do të ketë disa aktivitete kulturore dhe sportive.
 

Në kuader të aktiviteteve për shenimin e ditës së shkollës Haxhi Ymer Lutfiu në Komunën e Mamushës do të ketë disa aktivitete kulturore dhe sportive.
Ndër të tjera do të ketë edhe një mini ndeshje futbolli mes ekipit të komunës dhe atij të shkollës.
Gjithashtu në këtë ceremoni rasti do të jetë i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Mamushës z. Arif Bütüç.


RSS

Sign in