fillimi_sq-(1).jpg
 

Lajme dhe ngjarje


prezentimi_mapl.jpg
13 Prill 2010

MAPL prezantoi Softuerin për komunikimin e zyrave për shërbim të qytetarëve me portalin ministror dhe qeveritar

Ndërtimi i një administrate moderne, në përputhje me standardet evropiane ka të bëjë me ngritjen profesionale të burimeve njerëzore, shërbimet e të cilëve duhet të jenë të...

Më shumë
   

 

Anketë

sherbimetKomunale Sa jeni te knaqur me ofrimin e sherbimeve Komunale?
Shum i knaqur
 
52%
Mesatarisht
 
25%
Aspak
 
22%
Sondazhi është mbyllur.
 

Sitemap | © Copyright 2010, Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal