Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Komuna do të shtoj masat për përkujdesjen ndaj shëndetit oral të nxënësve
21 korrik 2017
 
DSC_0876.JPG Të premten në ambientet e komunës së Mitrovicës, është mbajtur  tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të lartë të qendrave të mjekësisë familjare në Mitrovicë, në të cilën u prezantuan rezultatet e vizitave sistematike për përkujdesjen e shëndetit oral të fëmijëve më shumë...

Komuna e Mitrovicës dhe OJQ “Terre des hommes” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
21 korrik 2017
  DSC_0859.JPG
Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri dhe përfaqësuesja e OJQ “Terre des hommes”, Jezerca Tigani,  në një takim ku ishte i pranishëm edhe drejtori i drejtorisë së  Integrimeve Evropiane dhe Mirëqenies Sociale, Qazim Nimani, kanë nënshkruar një marrëveshje për bashkëpunim në të ardhmen
 
më shumë...

Kryetari Bahtiri dhe përfaqësues të Ministrisë së Financave biseduan për menaxhimin financiar
20 korrik 2017
 DSC_0861.JPGKryetari i Komunës, Agim Bahtiri, ka pritur në një takim zyrtarët e lartë në Ministrinë e Financave, Muharrem Kosumi dhe Nerime Binaku, me të cilët ka  biseduar në lidhje me menaxhimin financiar dhe kontrollin financiar të kësaj komune. Në takim ishin të pranishëm edhe  bashkëpunëtorët e tij nga drejtoria përkatëse. më shumë...

Njoftim për mbledhjen solemne të Kuvendit të Komunës
19 korrik 2017
llogo.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Nr. 02-060/01-0056121/17 dt. 19.07.2017
Mitrovicë
 
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 8, të Udhëzimit Administrativ (MAPL) Nr. 02/2015 Për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të hënën më dt. 24.07.2017: 
 
 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen solemne të Kuvendit të Komunës
 
më shumë...

Shqiptarët me qëndrim në Norvegji e Suedi ndihmojnë shëndetësinë e Mitrovicës
19 korrik 2017
 
DSC_0877.JPG
Përfaqësuesit e komunitetit shqiptar në Norvegji, të cilët koshin iniciuar mbledhjen e donacionit, Besnik Ramdani dhe Hektor Qyqalla, këto pajisja ua kanë dorëzua drejtoreshës së Drejtorisë për Shëndetësi në Komunën e Mitrovicës, Vlora Haxhimehmeti, drejtorit të QKMF-së, Sami Kurti  dhe kryeshefit të QKMF-së, Vllaznim Hotit
 
më shumë...

Në Mitrovicë vazhdon të mbretëroj situatë e qetë dhe stabile
19 korrik 2017
 DSC_0856-(1).JPG Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri ka pritur në kabinetin e tij gjatë ditës këshilltarin për siguri të Kontingjentit hungarez të KFOR-it, Pal Fejes, me të cilin ka biseduar për situatën e përgjithshme në komunën e Mitrovicës dhe mundësitë e thellimit të bashkëpunimit të mëtutjeshëm më shumë...

Bashkëpunim i suksesshëm i Komunës, Policisë dhe KFOR-it në Mitrovicë
18 korrik 2017
 
DSC_0836.JPGKomandanti i Detashmentit të Përbashkët Rajonal-Veri, kolonel Martin Schuler, është pritur nga kryetari i Komunës, Agim Bahtiri. Në takim, ku ishte i pranishëm edhe komandanti i stacionit jugor të policisë, kapiteni Ahmet Gjosha, është vlerësuar lartë bashkëpunimi i deritashëm ndërmjet Komunës, KFOR-it dhe policisë
më shumë...

Mitrovica model për komunat tjera për grumbullimin dhe menaxhimin e mbeturinave
17 korrik 2017
 
DSC_0824-(1).JPGNë mbledhjen e rregullt të Bordit të Drejtorëve, drejtuar nga kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, është konstatuar se është arritur mbulueshmëria e grumbullimit të mbeturinave pothuaj në tërë territorin e Mitrovicës
më shumë...

Kryetari Bahtiri bisedoi me drejtorin e Fondacionit “Friedrich Naumann Stiftung”
14 korrik 2017
  
DSC_0824.JPGKryetari i komunës, Agim Bahtiri ka pritur në kabinetin e tij drejtorin e Bordit të Fondacionit “Friedrich Naumann Stiftung” dhe përfaqësuesen e këtij fondacioni për Kosovë, zonjën  FNS, dhe Minire Çitaku, me të cilit   ka biseduar për gjendjen e përgjithshme në Mitrovicë
më shumë...

Lagja e zasellëve në Shupkofc vuan për mungesë të ujit për pije
14 korrik 2017
19958903_310041249447946_2200756208377150494_n-(1).jpg Janë rreth 15 familje të lagjes së zasellëve në Shupkofc, që po vuajnë në këtë vapë përcëlluese për mungesën e ujit për pije, por edhe për nevoja të tjera të domosdoshme më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
1019
 
962
 
250

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg