“Bashkatdhetarët në Londër” ndërtojnë në Mitrovicë dy shtëpi për familjet në nevojë | 2017-06-23

DSC_0102.JPGNjë grup bashkatdhetarësh tanë me qëndrim në Londër, i quajtur “Bashkatdhetarët në Londër”, ju ka siguruar kulmin mbi kokë dy familjeve me gjendje të rëndë ekonomiko-sociale në Mitrovicë. Përzgjedhja e familjeve është bërë nga nja komision i përbashkët i komunës dhe bashkatdhetarëve tanë nga Londra.
 

Në Mitrovicë edhe të premten organizohen aktivitete të shumta kundër rrezikut nga loja “Balena Blu” | 2017-06-22

 
unnamed.jpgMe qëllim të evitimit të rrezikut  dhe mbrojtjes nga më e keqja të përdoruesve të rrjeteve sociale nga loja “Blue Whale Game”, përkatësisht “Balena Blu”, apo siç po quhet ndryshe edhe “Loja Vetëvrasëse”, nënkryetari i Komunës, Faruk Mujka, ka organizuar një takim më përfaqësuesit e Drejtorisë së Arsimit, Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe përfaqësuesit e policisë së Kosovës, në të cilën është folur për shqetësimin e arsyeshëm të prindërve, familjarëve, institucioneve dhe në përgjithësi të shoqërisë, për rrezikun e madh që u kanoset atyre që eventualisht mund të kyçen në këtë lojë tepër të rrezikshme
 

Njoftim - Kryetari Bahtiri thërret tubimin publik për vitin 2017 | 2017-06-21

 
 
komuna_e_mitrovices.jpg
KRYETARI I KOMUNËS
Nr.0048463/17_ dt. 21-06-2017 
Mitrovicë
 
 
Në zbatim të nenit 68, pika 1, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; neneve: 13, 14 dhe 15, pika 1, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; nenit 8, pika 2, të Rregullores Komunale Nr. 01/2011 për transparencë; Kryetari i Komunës në bashkëpunim me Kryesuesin e Kuvendit të Komunës për të mërkuren më dt.05-07-2017: 
 
 
 
T H Ë R R E T
Tubimin publik për vitin 2017 
 
 

Njoftim - Mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës - Seanca e 45 | 2017-06-21

Llogo-komona.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Nr. 02-060/01-0048241/17 dt. 
Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 29.06.2017: 
 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës
Seanca e 45
 
 

Në Komunën e Mitrovicës u diskutua për zbatimin e Marrëveshjes për Stabilizim dhe Asocim | 2017-06-20

 
DSC_0071.JPGInstituti për Studime Politike dhe Grupi për Studime Juridike dhe Politike, kanë mbajtur të martën në ambientet  e komunës së Mitrovicës, konferencën e pestë  informuese në nivel lokal, me përfaqësuesit e komunave të rajonit të Mitrovicës, me titull “Marrëveshja e Stabilizim-Asoocimit- Kontrata jonë  për të ardhmen ”
 

Digjitalizohet dokumentacioni gjeodezik | 2017-06-20

 
DSC_0062.JPGNë komunën e Mitrovicës është në realizim e sipër projekti për identifikimin dhe shënimin e dokumenteve kadastrale në zyrën komunale të kadastrit
 

Komuna do t’i shqyrtoj ankesat e qytetarëve lidhur me emërtimin e rrugëve | 2017-06-19

 
unnamed-(5).jpgNë takimin e Bordit të drejtorëve, drejtuar nga kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, është konstatuar se ka arritur një numër i konsiderueshëm i ankesave lidhur me emërtimet e rrugëve dhe shesheve, andaj edhe është marrë vendim që të formohet një komisioni posaçëm për shqyrtimin e tyre 
 

KPF miratoi Raportin financiar për periudhën janar-mars 2017 | 2017-06-16

 
unnamed.jpgNë mbledhjen e 41 të rregullt të Komitetit për Politikë dhe Financa, drejtuar nga kryesuesi Bislim Imeri e ku ishte i pranishëm edhe nënkryetari i Komunës, Faruk Mujka, me vendimin e shumicës së anëtarëve janë hequr nga rendi i ditës pikat që kishin të bëjnë me dhënien në shfrytëzim të pronës së paluajtshme komunale në Parkun Industrial-Zona Ekonomike, në Frashër
 

“Islamic Relief Worldwide-Kosova” do të ndihmoj shëndetësinë e komunës me material në vlerë prej 363,758.90 dollarësh | 2017-06-09

 
19048539_1735344793424988_1371687454_o.jpgKryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri dhe drejtori i Organizatës “Islamic Relief Kosova’, Ramadan Berisha, kanë nënshkruar të enjten marrëveshjen për pranim-dorëzimin e donacionit-pajisje dhe material shpenzues mjekësor për institucionet shëndetësore të Komunës. Të pranishëm ishin edhe nënkryetari i Komunës, Faruk Mujka dhe drejtoresha e Shëndetësisë të Komunës, Vlora Haxhimehmeti
 

"Islamic Relief Kosova“ndihmoj 300 familje me nga një pako ushqimore | 2017-06-09

 
DSC_0994.JPGOrganizata “Islamic Relief Kosova”, e cila tradicionalisht ndihmon familjet me fëmijë jetim dhe familjet skamnore, edhe këtë radhë, për nder të muajit të Ramazanit, ka filluar shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet skamnore të Mitrovicës. Të enjten u është shpërnda nga një pako me gjëra ushqimore gjithsej 300 familjeve mitrovicase
 

U mbajt takimi garues në pikturë për nxënësit e shkollave të mesme | 2017-06-09

 
18920449_292898214495583_1171542624816128250_n.jpgNë sheshin e qytetit “Mehë Uka” të Mitrovicës, të enjten është mbajtur takimi garues në pikturë i nxënësve të shkollave të mesme të Mitrovicës
 

Njoftim-Mbledhjen e rregullt të Komitetit për Politikë dhe Financa | 2017-06-07

 Llogo-komuna_e_mitrovices.jpg  KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT  
   Komiteti për Politikë dhe Financa
   Nr. 02-060/01-0044041/17 dt. 06.06.2017
   Mitrovicë
 
Në zbatim të nenit 52, paragrafi 1, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisjen lokale; nenit 39, paragrafi 5, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; nenit 15, pika 2, të Rregullores Komunale për punën e komiteteve të Kuvendit të Komunës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të enjten më dt. 15.06.2017: 
 
                                                         T H Ë R R E T 
                              Mbledhjen e rregullt të Komitetit për Politikë dhe Financa
                                                         Seanca e 41
 
 

Vazhdon bashkëpunimi i Komunës dhe Organizatës “Qatar Charity – Kosova” | 2017-06-06

 
DSC_0945.JPGMe rastin e Muajit të Shenjtë të Ramazanit, ka filluar aktiviteti i organizatave bamirëse për shpërndarjen e ndihmave humanitare dedikuar familjeve skamnore dhe fëmijëve bonjakë.
 

Në Mitrovicë u përkujtuan dëshmorët e Kombit | 2017-06-06

 
DSC_0890.JPGMe vendosjen e buqetave me lule të freskëta në varrezat e dëshmorëve në Shipol, në Mitrovicë kanë filluar aktivitetet për shënimin e 6 Qershorit-Ditës së Dëshmorëve të komunës së Mitrovicës, që janë mbajtur nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës, Agim Bahtiri
 

U organizuan aktivitete për shënimin e Ditës së Fëmijëve | 2017-06-01

 
DSC_0438.JPGMe rastin e festës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Njësia për të drejtat e njeriut të administratës komunale, në bashkëpunim me OJQ “OPFAKKOS” në Mitrovicë, kanë organizuar aktivitete një ditore me fëmijët me aftësi të kufizuar nga regjioni i Mitrovicës. Me këtë rast atyre u janë shpërnda fletushka mbi të drejtat e njeriut e në veçanti të drejtave të fëmijëve
 
Duke paraqitur rezultatet 1-15 (of 3805)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in