Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Vazhdon rregullimi i infrastrukturës rrugore nëpër fshatrat e Komunës së Mitrovicës
25 korrik 2017
 
20292295_1759740407652093_261609405_n.jpgNë lagjen “Fazli Pllana” në Kqiq të Madh të Mitrovicës, ka përfunduar kubëzimi i rrugës. Shtrimi në kubëza i kësaj rruge, në gjatësi prej 400 metra dhe gjerësi prej 5 metra, është bërë nga Kompania “Haxha Com”, me një kosto prej mbi 30.000 euro, mjete këto të siguruara nga buxheti komunal dhe qytetarët e lagjes
më shumë...

Protestë e qytetarëve kundër ndotjes së ambientit
25 korrik 2017
 
20258382_1327822950674023_6057391251545389606_n.jpgNjë grup i qytetarëve të Mitrovicës kanë protestuar të martën në oborrin e Komunës, për shkak të ndotjes së ajrit nga disa kompani që merren me përpunimin e vajrave. Me protestuesit e banorëve të Lagjes “2Korriku” dhe Lagjes së Boshnjakëve, kanë biseduar kryetari i Komunës, Agim Bahtiri dhe nënkryetari Faruk Mujka
më shumë...

Kryetari Bahtiri ngushëlloi familjen e artistit të madh Vehbi Peci
25 korrik 2017
 images-(3).jpgMe rastin e ndarjes nga kjo jetë e artistit të njohur mitrovicas, valltarit  Vehbi Peci, kryetari i Komunës, Agim    Bahtiri, ka ngushëlluar familjen e të ndjerit më shumë...

Në Mitrovicë u hap “Panairi i Gjelbër & Artizanaleve”
25 korrik 2017
 
20292685_315142368937834_853490207498545176_n.jpgKryetari i Komunës, Agim Bahtiri, ka hapur edicionin e dytë të “Panairit të Gjelbër & Artizanaleve”, që mbahet në kuadër të projektit “Green Fest VII, organizuar nga OJQ “7 Arte” dhe mbështetur nga GIZ, Zyra e BE në Prishtinë, MAPL dhe Komuna e Mitrovicës.
më shumë...

Karateisti Enver Idrizi u shpall Qytetarë Nderi i Mitrovicës
25 korrik 2017
 
DSC_0981.JPGNë një mbledhje solemne të Kuvendit të Komunës, kryetari Agim Bahtiri, ia ka dorëzuar simbolikisht çelësin e qytetit të Mitrovicës, karateistit të njohur shqiptarë me famë botërore, Enver Idrizit, me iniciativën e të cilit Idrizi është shpallur Qytetarë Nderi i Mitrovicës. Mbledhjen e KK-së e  drejtoi Bislim Imeri, ndërsa që në të, përveç këshilltarëve, ishin të pranishëm edhe mysafirë të tjerë të shumtë nga Kosova, shqipëria, Maqedoni dhe diaspora
më shumë...

Në shëndetësinë e komunës po bëhet punë e mirë
24 korrik 2017
 
DSC_0892.JPG
Nën udhëheqjen e kryetarit të komunës, Agim Bahtiri dhe në prani të nënkryetarëve Faruk Mujka e Eroll Zekerija, është mbajtur mbledhja e radhës e Bordit të drejtorëve, ku u diskutua për Raportin e Suksesit të gjysmëvjetorit të  dytë të nxënësve për vitin shkollor 2016-2017 dhe disa çështje të tjera të rëndëishme nga fushëveprimi i drejtorive
 
më shumë...

Komuna do të shtoj masat për përkujdesjen ndaj shëndetit oral të nxënësve
21 korrik 2017
 
DSC_0876.JPG Të premten në ambientet e komunës së Mitrovicës, është mbajtur  tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të lartë të qendrave të mjekësisë familjare në Mitrovicë, në të cilën u prezantuan rezultatet e vizitave sistematike për përkujdesjen e shëndetit oral të fëmijëve më shumë...

Komuna e Mitrovicës dhe OJQ “Terre des hommes” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi
21 korrik 2017
  DSC_0859.JPG
Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri dhe përfaqësuesja e OJQ “Terre des hommes”, Jezerca Tigani,  në një takim ku ishte i pranishëm edhe drejtori i drejtorisë së  Integrimeve Evropiane dhe Mirëqenies Sociale, Qazim Nimani, kanë nënshkruar një marrëveshje për bashkëpunim në të ardhmen
 
më shumë...

Kryetari Bahtiri dhe përfaqësues të Ministrisë së Financave biseduan për menaxhimin financiar
20 korrik 2017
 DSC_0861.JPGKryetari i Komunës, Agim Bahtiri, ka pritur në një takim zyrtarët e lartë në Ministrinë e Financave, Muharrem Kosumi dhe Nerime Binaku, me të cilët ka  biseduar në lidhje me menaxhimin financiar dhe kontrollin financiar të kësaj komune. Në takim ishin të pranishëm edhe  bashkëpunëtorët e tij nga drejtoria përkatëse. më shumë...

Njoftim për mbledhjen solemne të Kuvendit të Komunës
19 korrik 2017
llogo.jpg
KUVENDI I KOMUNËS SË MITROVICËS SË JUGUT
Nr. 02-060/01-0056121/17 dt. 19.07.2017
Mitrovicë
 
 
Në zbatim të nenit 43, paragrafi 1, dhe nenit 44, paragrafët: 1 dhe 2, të Ligjit Nr. 03/L-040 Për vetëqeverisje lokale; nenit 8, të Udhëzimit Administrativ (MAPL) Nr. 02/2015 Për mbajtjen e mbledhjeve të Kuvendit të Komunës; nenit 30, paragrafi 8, dhe nenit 33, paragrafi 6, të Statutit të Komunës së Mitrovicës; respektivisht nenit 3, paragrafët: 3, 7 dhe 8, të Rregullores Komunale për punën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës; Kryesuesi i Kuvendit të Komunës për të hënën më dt. 24.07.2017: 
 
 
 
T H Ë R R E T
Mbledhjen solemne të Kuvendit të Komunës
 
më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
1019
 
963
 
250

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg