Mirësevini në Mitrovicë


Faqja e Mitrovices do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftimet

lista-tatim-ne-prone.jpg

 raportet-komunale.jpg
udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg

Qasje në E-mail zyrtar

web-mail.jpg

Vendimet e KK-Mitrovicë

WEB---vendimet.png

Regulloret e KK-Mitrovicë

Regulloret.jpg

Shpallje dhe Njoftime KK-Mitrovicë

Shpallje-Njoftime.jpg

Shpallje dhe Njoftime - Drejtoria Prokurimit - Mitrovicë

Drejtoria-e-Porkurimit---llogo-(1).jpg


download-(2).jpg
Raporti i akcioni "Ndihmo edhe TI"


               Regjistrimi i Bujqësisë
 

Lajme

Kuvendi Komunal mbajti mbledhjen e 44-të të rregullt
25 maj 2017
 
18745147_10211196825534712_1471240200_o.jpgKuvendi Komunal i Mitrovicës, udhëhequr nga kryesuesi, Bislim Imeri, mbajti mbledhjen e vet të 44- të  të rregullt. Fillimisht këshilltarët nga partitë opozitare kërkuan që në rend dite të futen edhe dy pikë të reja:ajo për trajtimin e shtëpive të vjetra, të cilat po i rrezikojnë qytetarët dhe pika tjetër që ka të bëj me ndarjen me mbështetjen financiare të shoqatave të dala nga lufta
më shumë...

Organizata “Qatar Charity” ka realizua në Komunën e Mitrovicës projekte në vlerë prej 235,000.00 Euro
25 maj 2017
 
DSC_0487.JPGOrganizata “Qatar  Charity”, nga Katari, vazhdon të ndihmoj komunën e Mitrovicës. Në një takim të mbajtur në sallën e Kuvendit të Komunës, ku morën pjesë kryetari i Komunës, Bahtiri, drejtori  i Administratës Publike në Ministrinë e Administratës Publike, Bajram Kosumi, drejtori i Organizatës “Qatar Charity”, për Kosovë, z. Mahmoud Abbas Shaker, përfaqësuesi i organizatës “Qatar Charity” nga Katari z.  Muhamed El-Sulejti, nënkryetari i komunës për komunitete, Eroll Zekerija dhe drejtori për Bujqësi dhe Zhvillim Rural Nasuf Aliu, është paraqitur raporti i realizimit të projekteve në komunën e Mitrovicës për vitin 2016 dhe 2017
më shumë...

Drejtuesit e Komunës iu bashkëngjiten aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”
24 maj 2017
DSC_0442.JPG
Kryetari i Komunës, Agim Bahtiri, nënkryetari Faruk  Mujka dhe drejtorët: i Drejtorisë së Arsimi, Skender Avdiu dhe ai i DKRS-së Fidan Ademi,  i janë bashkangjitur  aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”, duke ftuar edhe qytetarët që t’i bashkëngjiten këtij aksioni, sepse me ambient të pastër në rend të parë i kontribuohet  shëndetit.
më shumë...

Në Komunën e Mitrovicës janë duke u asfaltuar rrugë me vlerë prej mbi 1.000.000 euro
24 maj 2017
 
unnamed-(3).jpgKryetari i Komunës, Agim Bahtiri, gjatë dy ditëve të fundit ka vizituar fshatrat Vaganicë, Pirq, Verrnicë e Lushtë dhe lagjet e qytetit Vaganicë, Ura e Gjakut edhe Shipol, ku ka inspektuar punët në realizim e sipër të disa projekteve të rëndësishme infrastrukturore, me ç’rast ka biseduar me banorët për të identifikuar problemet tjera që duhet të realizohen më prioritet
më shumë...

Filloi ndërtimi i Fontanës në qendër të Mitrovicës
22 maj 2017
 
auto_807_19_884_web1491487734-(1).jpg Ashtu sikur kishin premtuar, biznesmenët e njohur, Fatmir Zymberi, pronar i KFC-së dhe Agron Mikullovci, pronar i "emona center ”sh.p.k , kanë filluar realizimi  e premtimit që me mjete të veta financiare të ndërtojnë një shatërvan (fontanë),  në qendër të qytetit më shumë...

Lojtari anglez Brian Dean vizitoi Mitrovicën
22 maj 2017
 
18596447_1726553837637417_884081869_o.jpgNënkryetari Mujka, është takuar të premten me  futbollistin Brian Deane nga skuadra Sheffield United-Angli, që ishte i shoqëruar nga përfaqësuesi i Klubit të Futbollit  “Trepça”, Avni Haxhiu me bashkëpunëtorët e tij. Të pranishëm në këtë takim ishin edhe përfaqësues tjerë të disa klubeve të futbollit  nga Maqedonia
më shumë...

Bordi i Drejtorëve shqyrtoi Qarkoren Buxhetore 2018/01
22 maj 2017
 
18641637_1727741024185365_67278383_o.jpgBordi i Drejtorëve, në mbledhjen e kryesuar nga Agim Bahtiri, kryetar i Komunës, ka diskutuar për Qarkoren Buxhetore 2018/01 për Komunat, sipas të cilës ofrohen udhëzimet fillestare për përgatitjen e Draft-buxhetit komunal,  përfshirë këtu kufijtë fillestar të financimit për Komunën e Mitrovicës për periudhën 2018 dhe parashikimet për vitet 2019-2020
më shumë...

FSK dhe Komuna e Mitrovicës ndihmuan familjet në nevojë
19 maj 2017
 
19_05_2017_7638206_9.jpgForca e Sigurisë së Kosovës (FSK), në bashkëpunim me Drejtorinë e Integrimeve Evropiane  dhe Mirëqenies Sociale, drejtuar nga Qazim Nimani,  kanë shpërnda ndihma për familjet me kushte të renda ekonomike.Vlera  e përgjithshme e ndihmës është 3.630 euro,   kurse  dhjete familjet në nevojë kanë përfituar paketime ushqimore  ne vler prej 60 euro ndersa para te gatshme secila familje  nga 360 euro.
më shumë...

Filloi asfaltimi i rrugës në fshatin Pirq
19 maj 2017
 
unnamed-(36).jpgKryetari Bahtiri, së bashku me drejtorin e Drejtorisë për Infrastrukturë dhe Shërbime Publike,  Besnik Beka, kanë marrë pjesë në  fillimin e rregullimit të rrugëve  në  fshatin Pirq të komunës
më shumë...

Në Komunën e Mitrovicës u hap ekspozita për vlerësimin preliminar të tokës
18 maj 2017
 
18596606_1726195864339881_871687057_o.jpg
Në kuadër të informimit të qytetarëve për vlerësimin preliminar të tokës nëpër komunat e Kosovës, Ministria e Financave, në bashkëpunim me shtetin e Suedisë dhe komunën e Mitrovicës,  ka hapur të enjten ekspozitën për vlerësimin preliminar të tokës në këtë komunë, që përdoret për qëllime të tatimit në pronë, edhe për qëllime të tjera
 
më shumë...

 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

faktuart-e-tatimit-ne-prone-online.jpg

Hyrja


Statuti i Komunës

ikona-statuti-i-komunes-se-Mitrovices.jpg
 
Plani i veprimit për Transparenc në Komunë
Plani-i-veprimit-per-transparenc-ne-komune.jpg

 Plani Lokal Antikorrupcion Gjendja Civile - Online

untitled.bmp
APLIKO ONLINE

Raportet e Auditimit
 

Buxheti i Komunës së Mitrovicës

Mitrovica-(1).jpg

Kanali Informativ në YouTube

youtube-logo-tv-(1).jpg


Faqja zyrtare në Facebook 

ikona-facebook.jpg

KomunaMItrovices Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale
 
1012
 
951
 
250

Bookmark this page to:Shto në Yahoo MyWeb Shto në Yahoo Bookmarks Shto në Twitter Shto në Facebook Shto në MySpace

Promovimi i të drejtave gjuhësore në Kosovë


RAPORTO ANKESËN

Ndreqe-600x400.jpg

E-drejta-per-mbrojtjen-e-te-dhenave-personale.jpg