Drejtoria e Inspekcionit

DSCF4555.JPGEmri dhe Mbiemri;

Driton Abdyli

Datëlindja;
23.10.1981

Vendlindja/Komuna;

Llabjan, Novobërdë

 


Telefoni;
+377/(0) 44-781-195
Telefoni-Centrikih; 03820047805   
E-mail; driton.abdyli@rks-gov.net

                                                          


Profesioni:

Fakulteti Ekonomik (Banka, Financa dhe Kontabilitet)

Aktulaishtë në përfudnim të studimeve master për Banka dhe Financa                                                     

 

Përvoja e mëhershme:

Sekretar Administrativ i degës së LDK-së, në Novobërdë nga 01.01.2007 deri më 01.04.2010.

Nënkryetar i Komunës së Novobërdës nga 01.04.2010 deri më 01.01.2014

Aktualishtë Drejtori i Drejtorisë për Inspekcion pranë K.K. Novobërdë.