Kryetari z.Svetisllav Ivanoviq dënoi incidentin në fshatin Llabjan komuna e Novobërdës - 18 prill 2017

image-0-02-05-c5a469d7c4f63a79832f9db95f2fbcae78a4aba160d4426957e058fe33ab263f-V-(1).jpgKryetari i Komunës    Novobërdës z. Svetisllav Ivanoviq  dënon  incidentin    objektin  fetar në  fshatin Llabjan dhe  apelon   te    gjithë  qytetarët  se  rastet  e  tilla  nuk  kontribojn përparimin, prosperitetin dhe  bashkëjetesën e  komuniteteve    cilat  jetojnë    komunën  e  Novobërdës. 

Ftoj pjesëtarët e  Shërbimit Policor  të Kosovës që image-0-02-05-35a53cec907a0e35cc5f43baade64845981f2ceaf7b21c8876af1f38340a57d9-V.jpg   rrisin  mbikëqyrjen e    gjitha  objekteve  fetare në  komunën  e  Novobërdës ku  rastet  e tilla  dhe    ngjashme    parandalohen  dhe  kryesit e  këtyre  incidenteve të  pengohen në  të ardhmen,  deklaroi z.Ivanoviq. image-0-02-05-91ba45f0be4021ebc16b8dfc4ebf23f1ee9f62981d1c46e1286adf6ab9e170cc-V.jpg

 

Lajmet   Kryetari z.Svetisllav Ivanoviq dënoi incidentin në fshatin Llabjan komuna e Novobërdës

RSS

Sign in