NËNSHKRUHET MEMORANDUMI PËR DYMBËDHJET PPROJEKTE KAPITALE - 23 mars 2017

IMG_8305.JPGKryetari i komunës së  Novobërdës z.Svetisllav Ivanoviq  gjatë  ditës    sotme në  kabinetin  e  tij  priti  përfaqësuesen e fondacionit  Zviceran për bashkëpunim  dhe  zhvillim  „Helvetas “ zo. Vjolcu Behluli.

Qëllimi i kësaj vizite ka  qen  nënshkrimi i memorandumit për  12 projekte kapitale që do    realizohen gjatë këti viti. Vlera  e  projekteve që  do të  financohet nga  qeveria Zvicerane  në bashkëpunim  me Komunën është  mbi  110.000 € .
Kryetari z.Ivanoviq theksoi  se    gjitha projektet janë të  rëndësishme për  banorët në  komunën  e Novobërdës dhe  projekt  i ngjashëm është  realizuar  edhe  vitin e kaluar që  ka  qen shumë  i dobishëm për  qytetarët ë komunës së  Novobërdës.

Lajmet   NËNSHKRUHET MEMORANDUMI PËR DYMBËDHJET PPROJEKTE KAPITALE

RSS

Sign in