Sporti dhe Rinia

Sa i përket sportit,klubet sportive të cilat garojnë në sistem garash,në mungesë të infrastrukturës (palestrave sportive dhe fushave të hapura përveç atyre private), lojërat I zhvillojnë jashtë komunës sonë, ndërsa ushtrimet i zhvillojnë në sallën e Shkollës Fillore “Pandeli Sotiri”dhe në poligone sportive.

Në kuadër të komunës,në sistem garash  veprojnë këto klube: 

  1. Klubi I futbollit KEK-u
  2. Klubi I futbollit “Bakshia”
  3. Klubi I hendbollit KEK-u, femrat
  4. Klubi I hendbollit KEK-u,meshkujt
  5. Klubi I atletikës KEK-u
  6. Klubi I shenjtarisë “Katana”
  7. Klubi I kikboksit”Katana”
  8. Klubi I skitarisë “Nici”