Qytetare të komunës së Obiliqit

 

Me shumë respekt ne presim të na shkruani dhe gjithmonë mirëpresim sugjerimet tuaja , këshillat tuaja, vërejtjet tuaja.

Mbesim me shpresë që ju të na kontaktoni

 

Komuna Obiliq

038/200-41-336


+