Lajmet   Fillon aktiviteti në kuadër të ditës së tokës

Fillon aktiviteti në kuadër të ditës së tokës - 18 prill 2017

 18010040_243230086145082_7646942096388950828_n.jpg

Kryetari i komunës Xhafer Gashi, grupi i grave, nxënësit e shkollave të mesme dhe atyre fillore, ekzekutivi, OJQ-të, sot filluan mbjelljen e luleve dhe gjelbrimit në sheshin e qytetit "Aziz Zhilivoda" " Të gjithë së bashku për një ambient më të mirë" ishte motoja që bëri bashkë të gjithë sot në qendër të qytetit.

Pranvera me lule në Obiliq!

 18010444_243230246145066_7014220686770094034_n.jpg

RSS

Sign in