Lajmet   Homazhe në përvjetorin e dëshmorit Fejzullah Grajçevci

Homazhe në përvjetorin e dëshmorit Fejzullah Grajçevci - 19 prill 2017

17951790_243640296104061_5630007615239268627_n.jpg

 Shoqatat e Dalura nga Lufta, Ekzekutivi dhe qytetarët, nderuan veprën e dëshmorit Fejzullah Grajçevci në përvjetorin e rënjës së tij.Në emër të kryetarit dhe SHDL, familjen e përshendeti përfaqësuesi Arif Krasniqi, ndërsa pjesë nga beteja e luftës së dëshmorit na solli përmes evokimit Fehmi Mjekiqi, i cili njëherit bëri thirrje për unitet dhe respekt ndaj njëritjerit, sepse vetem të bashkuar do ruajme e nderojmë vepren e jetën e të rënëve për liri dhe do zhvillojmë e mbrojmë shtetin tonë.Baca Esat përmes vargjeve të thurura nga vetë ai, ktheu figurën e dëshmorit për familjen, për ne dhe për brezat e rinj, nipat e mbesat!

Lavdi të rënëve për lirin e Kosovës!

 

RSS

Sign in