Lajmet   Homazhe pranë lapidarit të martirëve të familjes Aliu

Homazhe pranë lapidarit të martirëve të familjes Aliu - 17 maj 2017

  18578772_10212571151538810_1831356952_n.jpg

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi së bashku me bashkëpunëtorët e tij, bënë homazhe para lapidarit të martirëve të familjesë Aliu.

Me këtë rast, kryetari Gashi u tha familjarëve të martirëve që të jenë përherë krenar dhe se sakrificën e tyre për këtë liri që e gëzojmë sot, Kosova nuk do ta harrojë.

“Ne si institucione do të punojmë pa ndalur në ndërtimin dhe zhvillimin e shtetit, në mënyrë që atyre që  e gëzojnë sot lirinë pas sakrificave të mëdha të këtij populli, t’ju ofrojmë një jetë më të mirë”, u shpreh kryetari Gashi.
 18600714_10212571153938870_1952532737_n.jpg 18578748_10212571153338855_1267608841_n.jpg

RSS

Sign in