Lajmet   Komuna e Obiliqit shënoi 8 Marsin

Komuna e Obiliqit shënoi 8 Marsin - 08 mars 2017

17199232_10212219808073473_1017102081_n.jpg

 Për nderë të Ditës së Gruas - 8 Marsit, në emër të kryetarit, përfaqësuesit nga ekzekutivi, u dhuruan lule të gjitha grave të punësuara në Komunën e Obiliqit dhe QKMF, në shenjë respekti për kontributin dhe punën e tyre në institucion, duke uruar që vitet e ardhshme rëndësia e gruas dhe zëri i tyre të ndihet sa më fuqishëm.

Urime!
 17201302_224080708060020_8564026637574171838_n.jpg

RSS

Sign in