Lajmet   Kryetari i Komunës se bashku me bashkëluftëtarë bënë homazhe .

Kryetari i Komunës se bashku me bashkëluftëtarë bënë homazhe . - 19 prill 2017

18057013_243687469432677_4053651476938495617_n.jpg

 Sot , Kryetari së bashku me veterane e bashkëluftëtarë bënë nderime pran shtatores së heroit Sali Çekaj në Deçan , homazhe pranë varrit të Heroit Shefqet Mustafaj dhe dëshmorëve të tjerë në kompleksin memorial në Gllogjan dhe homazhe në kompleksin memorial në Koshare.

Në përkujtim të 18 vjetorit të rënies së dy heronjëve dhe 11 dëshmorëve të kombit në luftën e Koshares

(Afrim Stojku, Aziz Gashi, Bejtë Kajdomçaj, Fatos Limani, Fisnik Ibrahimi, Hysni Temaj, Ilir Hoxha, Izet Morina, Leonard Palucaj, Luan Gashi, Mejdi Korrani) në luftën e Koshares

Lavdi dëshmorëve të kombit
 18033150_243687509432673_8487595565139860840_n-(1).jpg

RSS

Sign in