Lajmet   Kryetari i komunës, Xhafer Gashi, së bashku me nënkryetarin, Ajet Berisha takuan ministrin e Ministr

Kryetari i komunës, Xhafer Gashi, së bashku me nënkryetarin, Ajet Berisha takuan ministrin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka - 29 dhjetor 2017

 26133281_10214527018874271_1142808464_n.jpg 

Në këtë takim u diskutua për çështjen e implementimit të Ligji për Obiliqin, çështjen e kogjenerimit, çështjen e funskionalizimit të "Zonës Industriale", problemin e zhvendosjes së banorëve të fshatrave Hade e Shipitullë si dhe rrënimin e objektit të vjetër të shtëpisë së kulturës.

Të dy palët u pajtuan për zgjidhjen e këtyre problemeve si dhe thellimin e bashkëpunimit ndërinstitucional.

 

RSS

Sign in