Lajmet   Kryetarin e Komunës, Xhafer Gashi, e uruan për marrjen e mandatit të ri, bashkëluftëtarët e tij të B

Kryetarin e Komunës, Xhafer Gashi, e uruan për marrjen e mandatit të ri, bashkëluftëtarët e tij të Brigadës 138. "Agim Ramadani" - 28 dhjetor 2017

 26001307_341561889645234_62176170126620259_n.jpg

Të veçantë dhe emocionues këtë urim e bëri takimi që u zhvillua në objektin e ri të Komunës, e që ishte vizita e parë në këtë objekt.Ish-Komandanti i kësaj zone, tani ministër i FSK-së, Rrustem Berisha në emer të bashkëluftëtarëve e uroi Kryetarin për marrjen e mandatit dhe tha që me këtë fitore dhe me punën e përkushtimin në mandatin e kaluar, na ke bërë krenar gjithë bashkëluftëtarëve.

 26167251_341561916311898_3242950439590564677_n.jpg

RSS

Sign in