Lajmet   Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit ndërmjet Komunës së Obiliqit dhe Komunës së Vushtrrisë

Nënshkruhet Marrëveshja e Mirëkuptimit ndërmjet Komunës së Obiliqit dhe Komunës së Vushtrrisë - 16 gusht 2017

20882591_293151724486251_5707474040907744141_n.jpg

 Sot kryetari i komunës, Xhafer Gashi dhe kryetari i komunës së Vushtrrisë, Bajram Mulaku, nënshkruan marrëveshjen e mirëkuptimit për realizimin e projektit; "Pastrimi, thellimi dhe zgjerimi i lumenjve, Sitnica dhe Llap".Pas nënshkrimit të kësaj marrëveshje, të dy kryetarët u pajtuan që me pastrimin e këtyre dy lumenjve, do të evitohen vërshimet e shumta që preknin banorët dhe tokat që gjenden në afërsi të tyre.

 

RSS

Sign in