Lajmet   Nënshkuhet Marrëveshja e Mirëkuptimit për pastrimin e lumit Sitnica

Nënshkuhet Marrëveshja e Mirëkuptimit për pastrimin e lumit Sitnica - 15 maj 2017

18446888_254022501732507_4261330926240919722_n.jpg

 Kryetari i Komunës Xhafer Gashi, së bashku me ministrin e  Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Ferat Shala, nënshkruan Marrëveshjen e Mirëkuptimit për pastrimin e lumit Sitnica.

Pastrimi i këtij lumi, ka qenë kërkesë e vazhdueshme që komuna i ka drejtuar Ministrisë së Ambientit, kjo për faktin që kosto e saj ka qenë e papërballueshme për buxhetin e komunës sonë.

Vlera e këtij projekti është, 152,000.00 €.

Me realizimin e tij, do të evitohen vërshimet e shumta si dhe dëmet e tokave bujqësore që ndodhen në afërsi të këtij lumi.

Kryetari, Xhafer Gashi e falënderoi ministrin Ferat Shala për përkrahjen në realizimin e këtij projekti.

 18446495_254022508399173_4309994680182147972_n.jpg

RSS

Sign in