Lajmet   Qytetarë të Komunë sonë, urime festa e Vitit të Ri

Qytetarë të Komunë sonë, urime festa e Vitit të Ri - 31 dhjetor 2017

 18698133_258425021292255_209495014541305130_n.jpg 

Në këtë natë të ndërrimit të moteve, të përfundimit të një viti sa të rëndë e me sfida të shumta, po aq edhe të suksesshëm dhe të mbarë për qytetarët dhe Komunën tonë, secilit nga ju iu uroj nga zemra që viti 2018 të ju sjell gjithë atë që ju dëshironi, por mbi të gjitha shëndetin.Uroj që festa e fundit e vitit, të jetë një nismë e mbarë e cila do të sjellë përplotë lumturi e suksese për të gjithë ju.Veçanërisht i uroj punonjësit shëndetësorë dhe policinë që edhe në këtë natë feste kujdesen për sigurinë dhe shëndetin tonë.

Gëzuar!

 

RSS

Sign in