Lajmet   Turnir në Futsall

Turnir në Futsall - 17 maj 2017

18578736_10212572651336304_1426157866_n.jpg

 Shoqata e Pedagogëve të Kulturës Fizike në bashkëpunim me profesorët e edukatës fizike dhe me DKRS- sektori i Sportit, organizojnë turnirin në futsall me të gjitha shkollat e mesme të ulëta dhe ato të mesme të komunës tonë.

Turniri u mbajtë në Palestren e Sporteve "Adem Jashari". Hapjen e këtij turniri e bëri kryetari i komunës Xhafer Gashi, i cili së pari falenderoi SHPKF për aktivitetet dhe punën e tyre, e pastaj duke u dëshiruar suksese nxënësve edhe njëherë u zotua në përkrahje të tyre, zhvillimit dhe sukseseve të Sportit e Rinisë në përgjithësi.

Në fund u ndan edhe medaljet për fituesit e vendit të dytë dhe të parë:

-Vendi i parë i takoi ekipit nga shkolla:"Hasan Prishtina"

-Vendi i dytë i takoi ekipit nga shkolla:"Abdurrahmon Gërguri"

Bashkë drejtë sukseseve!

 18578529_10212572651896318_495076240_n.jpg 18579403_10212572650456282_2006167268_n.jpg

RSS

Sign in