Lajmet   Vizitë ekipeve shëndetësore dhe policore

Vizitë ekipeve shëndetësore dhe policore - 01 janar 2018

26055975_342893566178733_2363695198938572763_n.jpg 

Kryetari i Komunës së bashku me Nënkryetarin e Komunës , Kryesuesin e Kuvendit dhe drejtorin e QKMF-së bënë vizitë në QKMF dhe Stacionin Policor .

Me këtë raste Kryetari i Komunës falenderoi ekipet kujdestare që sonte u kujdesen për sigurinë dhe shëndetin tonë.

 

Gëzuar 2018 !
 26047279_342893429512080_8245862492990712588_n.jpg

RSS

Sign in