Mirë se vini në Pejë

Me qëllim që qytetarit ti ofrohen sa më shumë informata, në këtë faqe do të gjeni dokumente dhe informacione të shumta për punën e Kuvendit Komunal dhe organeve të tij. Në faqen zyrtare të Komunës së Pejës mund t’i gjeni të dhënat e përgjithshme për Komunën e Pejës. Duke hyrë nëpër menytë e caktuara, ju mund të njiheni më mirë me historikun, profilin dhe të dhëna tjera të rëndësishme për Komunën e Pejës, popullsinë, organizimin, strukturën dhe funksionet e organeve të pushtetit lokal. "Peja qytet në të cilin vlen të jetohet dhe të vizitohet” 

Ligjin për Qasje në Dokumente Zyrtare Shkarko.pdf 
 

Qyteti i Pejë si vendbanim daton që nga kohërat më të hershme Ilire, dhe ishte qyteti më i rëndësishëm i Dardanisë Antike.

 >> Më Shumë..  

 

Përdorimi i Gjuhëve

Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .

Lajme

Njoftim - Takimi i Komitetit për Politik dhe Financa
18 maj 2017
 Njoftoheni se të  Martën me 23 Maj 2017 mbahet takimi i rregullt i Komitetit për Politik dhe Financa (KPF).

Takimi mbahet  në Sallën e Takimeve, Zyra e kryesuesit Dr.Islam Husaj, në ora 10:00.

më shumë...

Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Pejës z. Islam Husaj priti në takim përfaqësuesit e organizatës studentore “Unioni Studentor Haxhi Zeka”në Pejë
03 maj 2017
 Kryesuesi i Kuvendit të Komunës së Pejës z. Islam Husaj priti në takim një grup të studentëve nga organizata studentore“Unioni Studentor Haxhi Zeka,ne kuadër të Universitetit Haxhi Zeka në Pejë,ku u diskutua për sukseset e studenteve si dhe problemet të cilat i preokupojnë ata. Ndër të tjera kryesuesi më shumë...

Mjekët ushtarak italian kanë folur në shkollat e Pejës për drogat dhe alkoolin
28 prill 2017
 Me datën 28 prill 2017 u mbyll një cikël ligjëratash të mbajtura nga mjekët ushtarak të kontigjentit italian me qëllim  të vetëdijesimit të nxënësve të shkollave të mesme të Pejës, ndaj rrezikut nga përdorimi i drogës dhe alkoolit. më shumë...

Mbahet takimi i Kuvendit të Komunës
28 prill 2017
 Kuvendi i Komunës  në Pejë mbajti takimin e radhës i kryesuar nga Dr.Islam Husaj,ku në prezencën e Kryetarit,Drejtorëve,mediave dhe qytetarëve të interesuar u debatua për disa pika më rendësi për Komunën tonë të cilat janë  aprovuar për procedim te mëtutjeshëm. më shumë...

Njoftim nga DKRS
27 prill 2017
 Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport ju fton  të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës së piktorit Zymer Mulliqi.

Hapja e Ekspozitës bëhet në Galerinë e Arteve Pejë, me 28 Prill 2017 me fillim ne ora 19:00.

 

më shumë...

Vizita studimore në Malin e Zi, e Këshilltarëve të Komunës së Pejës
27 prill 2017
 Këshilltarët e Kuvendit Komunal të Pejës, të udhëhequr nga kryesuesi i Kuvendit z. Islam Husaj, ishin në një vizitë studimore në Malin e Zi. më shumë...

Njoftim nga DKRS
25 prill 2017
Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport ju fton  të merrni pjesë në hapjen e ekspozitës së piktorit Zymer Mulliqi.

Hapja e Ekspozitës bëhet në Galerinë e Arteve Pejë, me 28 Prill 2017 me fillim ne ora 19:00.

më shumë...

NJOFTIM - TAKIMI I ASAMBLESË KOMUNALE
21 prill 2017

 Asambleja Komunale në Pejë,te premten më 28 Prill 2017 do të mbajë mbledhjen e vetë të rregullt, duke filluar në ora 10:00, me këtë rend dite.

më shumë...

 


>>
Udhëzimi Administrativ për masat e vçanta për regjistrimin e pronës së paluajtshme të përbashkët në emër të dy bashkëshortëve


 
 
 
  

Komuna Online

Statuti


riatdhesimi.jpg

Gis Online

Kontakti

Arkivi

Instituti GAP

 

Gjuhët

 

Si t'i qaseni dokumenteve publike në komunën tuaj

Lejet Ndërtimore
 

 
E-Faturat : Tatimit në Pronë

 
 

>> Vegza
 
Ju keni një version të vjetër të Adobe's Flash Player. Merre Flash player .