Komuna Online

Komuna Online

Gis Online

Kontakti


Zyra e Informimit Publik

 

Shef i Zyres së Informimit Publik     ARIANIT DEMAJ

      Fakulteti Filologjik -Prishtinë 

      +386 (0) 49 125 089

      arianit.demaj@rks-gov.net

      zip-peje@hotmail.com

 


Web Master - Zyres së Informimit Publik


 GRANIT THAQI


Menaxhment dhe Informatikë

+386 (0) 49 3000 58

granit.thaqi@rks-gov.net

zip-peje@hotmail.comZyrtare  për komunikim  dhe media

ARIANA LUKAJ

Fakulteti Filologjik - Prishtinë

ariana.lukaj@rks-gov.net

 +386 49 766 739