Lajmet   Njoftimet   KËSHILLI KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

KËSHILLI KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI - 22 tetor 2013

 Zyra për Informim Publik në Pejë, Njofton të gjithë anëtarët se Kryesuesi i Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi ju fton të merrni pjesë në takimin e radhës të KKSB-së.
  

 

F T E S Ë

 

Zyra për Informim Publik në Pejë, Njofton të gjithë anëtarët se Kryesuesi i Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi ju fton të merrni pjesë në takimin e radhës të KKSB-së.

Takimi mbahet me 23 Tetor 2013 (E Mërkurë) ,Në ora 10:00

Në Sallën e Asamblesë  Komunale – Pejë.

 

 

R E N D I   I   D I T Ë S

 

 

Arritja e anëtarëve

Aprovimi i Rendit të ditës

Njoftim nga ana e Drejtorisë Arsimit mbi formimin e këshillave për siguri në shkollat e komunës dhe  emërimi i kandidatit të rinj në vend të Skënder Radoniqit (Këshillit të prindërve )

Rritja e besueshmërisë te Policia e Kosovës

Të ndryshme

 


RSS

Sign in