Lajmet   Njoftimet   Ka filluar fushata e korrje-shirjeve

Ka filluar fushata e korrje-shirjeve - 19 korrik 2017

Drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi në Komunën e Pejës, z.Mehdi Mulaj i bëri një vizitë fushatës së korrje-shirjeve të drithërave të bardha.

 

Drejtori i Drejtorisë për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi në Komunën e Pejës, z.Mehdi Mulaj i bëri një vizitë fushatës së korrje-shirjeve të drithërave të bardha.

 

Korrjet në Komunën e Pejës kanë filluar me 01.07.2017 dhe deri më tani janë korrur, mbi 75% e sipërfaqeve të mbjellura me drithëra të bardha.


RSS

Sign in