Lajmet   Njoftimet   Kanë filluar punimet për ndërtimin e Qendrës për grumbullimin e mjedrës

Kanë filluar punimet për ndërtimin e Qendrës për grumbullimin e mjedrës - 19 korrik 2017

 Drejtori i Drejtoratit për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi i bëri një vizitë punimeve, të cilat kanë filluar në ndërtimin e Qendrës  për grumbullimin e mjedrës në fshatin Radavc.

 

 

Drejtori i Drejtoratit për Bujqësi, Pylltari dhe Hidroekonomi i bëri një vizitë punimeve, të cilat kanë filluar në ndërtimin e Qendrës  për grumbullimin e mjedrës në fshatin Radavc.

 

Ky investim i Drejtorisë së Bujqësisë do të ofroj kushte për kultivuesit e mjedrës në Komunën e Pejës, si një veprimtari profitabile në sektorin e bujqësisë.


RSS

Sign in