Lajmet   Njoftimet   Njoftim për media

Njoftim për media - 30 qershor 2017

 Ju njoftojmë se do të bëhet inaugurimi i fillimit të punimeve të Palestrës së Sporteve në fshatin Zahaq.

Ju njoftojmë se do të bëhet inaugurimi i fillimit të punimeve të Palestrës së Sporteve në fshatin Zahaq.

Me rastin e inaugurimit do të jenë të pranishëm Kryetari i Komunës së Pejës, z.Gazmend Muhaxheri dhe Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Dr.Kujtim Shala.

Inaugurimi i fillimit të punimeve do të bëhet me datë 01.07.2017, në ora 11:00, në fshatin Zahaq.


RSS

Sign in