Lajmet   Lajme Flash   Njoftim për media

Njoftim për media - 04 mars 2014

Ftoheni që të merrni pjesë në takimin e Shoqërive Kulturor- Artistike, grupeve muzikore, këngëtarëve dhe instrumentistëve, i cili mbahet në organizim të Drejtorisë për Kulturë,Rini dhe Sport në Komunën e Pejës.

Takimi do të mbahet në Sallën e Asamblesë  Komunale në  Pejë, të Enjten me datë 06.03.2014  duke filluar nga ora 14:00.RSS

Sign in