Lajmet   Lajme Flash   Njoftim për media

Njoftim për media - 04 mars 2014

 Drejtoria për Kulturë,Rini dhe Sport në Komunën e Pejës do të mbajë një takim falënderues me të gjithë përfaqësuesit e Institucioneve,OJQ-ve,SHKA,Grupeve Rinore etj, për kontributin e dhënë në organizimet për ditën e Pavarësisë së Kosovës - 17 Shkurt 2014.

Takimi mbahet në Sallën e Asamblesë Komunale, te mërkurën me datë 05.03.2014  në ora 13:00.

 

 Ftoheni që të merrni pjesë në këtë takimin falënderues.

 RSS

Sign in