Mirësevini në Podujevë

Faqja zyrtare e Komunës së Podujevës është në shërbim të qytetarëve të komunës sonë, por edhe opinionit të gjerë, si një pasqyrë e punës së Legjislativit dhe Ekzekutivit të Komunës në nxjerrjen e  rregulloreve dhe vendimeve të ndryshme si dhe zbatimin tyre.

Përmes kësaj web faqeje do të prezantohen projektet e planifikuara dhe të realizuara, si dhe aktivitete të tjera.  Përmes web faqes, qytetarët mund të bëjnë propozime,  kërkesa dhe ankesa. 

  

Lajme

Në Komunën e Podujevës, asnjë vrasje gjatë vitit 2014
30 janar 2015
Në mbledhjen Këshillit Komunal për Siguri në Bashkësi të Komunës së Podujevës gjendja e sigurisë është vlerësuar e qetë, kurse inkurajon fakti se gjatë vitit të kaluar nuk ka pasur asnjë rast të vrasjes dhe është shënuar shkalla më e ulët e rasteve kriminale të raportuara, krahasuar me të gjitha vitet e tjera të periudhës së pasluftës më shumë...

Kryeministri Mustafa premtom përkrahje për projektet e Komunës së Podujevës
28 janar 2015
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga zëvendëskryeministri Kujtim Shala, ministri i Infrastrukturës Lutfi Zharku, ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani dhe ministri i Ambientit dhe Planifikimit Hapsinor Ferid Agani ka vizituar Komunën e Podujevës më shumë...

Anulohet kontrata për eliminimin e qenve endacakë
28 janar 2015
Me vendim të Kryetarit të Komunës së Podujevës, z.Agim Veliu, anulohet kontrata për eliminimin qenve endacakë në territorin e Komunës së Podujevës.

 

më shumë...

Urimi i Kryetarit Agim Veliu për Vitin e Ri 2015
31 dhjetor 2014

Qytetarë të nderuar,

Me përgjegjësinë e kryetarit të Komunës e them se po përmbyllim edhe një vit të suksesshëm në realizimin e objektivave tona, në të gjitha planet, e që kanë të bëjnë me investime në ngritjen e cilësisë së jetës, standardit dhe mirëqenies së përgjithshme.

Me angazhim dhe përkushtim të vazhdueshëm edhe gjatë vitit 2015 do të vazhdojmë  bashkëpunimin e ngushtë me qytetarët në rrugën e realizimit të projekteve për zhvillimin e gjithmbarshëm, për jetë më të mirë për çdo qytetar të Komunës sonë.

Një urim i veçantë për të gjithë punëtorët e shërbimeve emergjente, policinë, zjarrfikësit dhe shërbimin emergjent shëndetësor, të cilët natën e ndërrimit të moteve e presin në detyrë.

Gjithashtu, apeloj tek të gjithë qytetarët që të festojnë pa të shtëna armësh dhe me kujdes gjatë përdorimit të mjeteve piroteknike në ndërrimin e moteve.

Me dëshirën që viti që po vjen t’i përmbushë të gjitha pritjet tuaja, uroj që të jetë vit i mirëqenies, harmonisë dhe  paqes mes nesh!

Gëzuar e me fat Viti i Ri 2015!

më shumë...

 

Hyrja


Aplikimi Online

udhezuesIMG.jpg

riatdhesimi.jpg

Gjendja Civile - Online

Apliko-per-qertifikata.jpg

Statuti i Komunes