Hotelet dhe Restorantet

NTSH  Hotel "Besiana
Rr. Zahir Pajaziti"

Motel "Lugu i Trëndafilave"
Fshati Orllan

D.P.H "Blendi"
Podujevë, Rr. "zahir Pajaziti"
Tel:044 175 567

Dyqani i pavarur hotelier "Piramida
Barainë
Tel: 044 171 480

Hotel "Casablanca 1"
Lluzhan

Restoran "Te Pishat"
Fshati Orllan

DPT Hamburger "Beka"
Podujevë, rr" 20 Qershori"
tel: 044 320 068

D.P.H  "Marsi
Podujevë, Rr. "Skendërbeu"
Tel: 044 274 895

D.P.H " Charlie B"
Podujevë, Parku i qytetit

D.P.H "Breca"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"

D.P.H "Music Caffe"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"
Tel: 044 208 541

D.P.H "Kollofell Dyner"
Podujevë, Rr."Skënderbeu"
Tel: 044 356 680

N.P.H "Trapi Mak"
Fshati Batllavë
Tel: 044 166 835

D.P.H "RIO 3"
Fshati Orllan
Tel: 044 199 870

D.P.H restorant "Jeta"
Fshati Gllamnik
Tel: 044 339  405

D.P.H "Nacional"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"

D.P.H "Majaci"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"
Tel: 044 169 773

D.P.H "Gjuetari"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"

Dyqani i Pavarur Hotelier  "Coca Cola 1"
Podujevë, Rr. "Liria"

D.P.H " Marigona"
Podujevë, Rr. " 28 Nëntori"
Tel" 038 570 476

D.P.H "Idea"
Podujevë, Rr. "Skënderbeu"
Tel: 044 140 707 038 570 905

D.P.H "Drini"
Podujevë Rr."Iliria"

D.P.H "Verona"
Fshati Barainë

D.P.H " Te Qershijat"
Podujevë, Rr. Skënderbeu"

D.P.H "Kafja e Sabitit"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"

N.P.h "Millenium- 2000"
Fshati Orllan
Tel: 044 120 355

D.P.H "Niti"
Podujevë, Rr."Zahir Pajaziti"

D.P.H "Adriatiku"
Podujevë-Fshati Orllan

D.P.H "M-Caffe"
Podujevë- Fshati Orllan

N.P "Restoran -Market "Metropol"
Podujevë - Fshati Shtedim

D.P.H "Garden House"
Podujevë-Fshati Orllan

D.P.H "Arianti"
Podujevë, Rr. "Zahir Pajaziti"
Tel: 044 949 171