Lajmet

Ndërtohen terrene sportive për komunitetet minoritare në Podujevë | 2017-11-15

Në kuadër të bashkëpunimit të Komunës së Podujevës me Organizatën Ndërkombëtare për Migrim (IOM) në Podujevë do të fillojë realizmi i projektit të ndërtimit të terreneve sportive për komunitetet minoritare
 

Asfaltohen rrugët në disa lagje të qytetit dhe fshatrave të Podujevës | 2017-11-08

Në lokalitete të ndryshme të Komunës e Podujevës po realizohen projektet e planifikuara për ndërtimin e infrastrukturës rrugore në lagje të qytetit dhe fshatrave.
 

QKMF në Podujevë pajiset me mamograf digjital | 2017-11-03

Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka vizituar sot Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Podujevë e cila është pajisur me mamografin e digjitalizuar, që mundëson diagnostikimin e hershëm të kancerit të gjirit.

 

Në Lupç të Epërm po ndërtohet rrjeti i kanalizmit | 2017-11-02

Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka vizituar fshatin Lupç i Epërm, ku po zhvillohen punimet në ndërtimin e rrjetit të kanalizimit fekal.
 

Pyllëzohen sipërfaqet e zhveshura në Parkun e Paqes në Podujevë | 2017-10-30

Kryetari Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka vizituar sot Parkun e Paqes ku është duke u bërë pyllëzimi i një sipërfaqeje të zhveshur të këtij parku.
 

Fillon ndërtimi i urës së re në Lupç të Poshtëm | 2017-10-30

Komuna e Podujevës njofton qytetarët e fshatrave Lupç i Poshtëm, Majac, Lupç i Epërm dhe Popovë, se më 31.10.2017 (e martë) do të fillojë ndërtimi i urës së re mbi lumin Llap, në fshatin Lupç i Poshtëm.

 

Ndërtohen edhe 30 shtëpi për familjet në Lagjen e Dëshmorëve | 2017-10-13

Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka vendosur sot gurthemelin për ndërtimin edhe të 30 shtëpive në Lagjen e Dëshmorëve në Balloc të Podujevës
 

Kryetari Veliu pranoi certifikatat “Global Gap” për kultivuesit e mjedrës | 2017-10-13

Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka pranuar sot nga USAID-i certifikatat “Global Gap” për kultivuesit llapjanë të mjedrës
 

Shkolla “Pavarësia” në Siboc bëhet me bibliotekë | 2017-10-10

Shkolla Fillore e Mesme e Ulët “Pavarësia” në Siboc u bë me bibliotekë, e cila ka një fond prej 1,200 ekzemplarë librash.
 

Në shkollën “Kongresi i Manastirit” u përurua këndi i lojërave për fëmijë | 2017-10-10

Në shkollën Fillore e Mesme e Ulët “Kongresi i Manastirit” në Gllamnik sot është përuruar këndi i lojërave për fëmijë
 
Duke paraqitur rezultatet 1-10 (of 1623)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in