Lajmet

U miratua projektbuxheti i Komunës dhe projektet prioritare për vitet 2014–2016 | 2013-09-26

Kuvendi i Komunës së Podujevës, në mbledhjen e rregullt, të mbajtur sot, ka miratuar vendimin e për buxhetin e Komunës së Podujevës dhe projektet  prioritare për vitet 2014–2016, vendimin për rregulloren për tatimin në pronën e paluajtshme dhe vendimin për caktimin e lokacionit për ndërtimin e xhamisë për fshatrat Dobërdol dhe Zakut

 

Kryetari i Veliu priti delegacionin e Komunës Bubullime nga Shqipëria | 2013-09-25

Kryetari i Komunës së Podujevës, z. Agim Veliu ka pritur sot një delegacion të Komunës Bubullime të Shqipërisë, i cili kryesohej nga z. Agim Safa - kryetar i Komunës

 

Tryezë kundër trafikimit me qenie njerëzore “Hap sytë-ke kujdes!” | 2013-09-25

Ekipi Veprues për Siguri në Bashkësi (EVSB) Podujevë “Ndërtimi i Urave”, në bashkëpunim me ICITAP-in/PSB, në kuadër të fushatëAdresimi i Trafikimit të Qenieve Njerëzore, ka mbajtur tryezën me temën “Hapi sytë - ke kujdes”

 

Njoftim | 2013-09-25

Kuvendi i Komunës së Podujevës, të enjten, më 26 shtator 2013, në orën 10:00, në sallën e Kuvendit mban mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje Kuvendi do të shqyrtojë dhe nxjerr për miratim Propozim vendimin për miratimin e projektbuxhetit të Komunës së Podujevës   dhe projektet  prioritare për periudhën afatmesme 2014 – 2016; Rregulloren për tatimin në pronën e paluajtshme; Propozim vendimin për caktimin e lokacionit për ndërtimin e xhamisë për fshatrat Dobërdol dhe Zakut.

 

Njoftim | 2013-09-24

Komiteti për Politikë dhe Financa i Kuvendit të Komunës së Podujevës, të mërkurën, më 25 shtator 2013, në orën 13:00, mban mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje KPF do të shqyrtojë këto çështje:

Propozim vendimin për miratimin e projektbuxhetit të Komunës së Podujevës dhe projektet  prioritare për periudhën afatmesme buxhetore 2014 – 2016;

Rregullorja për tatimin në pronën e paluajtshme;

Propozimi i vendimit për caktimin e lokacionit për ndërtimin e xhamisë për fshatrat Dobërdol dhe Zakut.

 

Filloi ndërtimi i dy rreth-rrotullimeve në Podujevë | 2013-09-19

 Në Podujevë ka filluar sot realizimi i projektit të ndërtimit të dy rreth-rrotullimeve, njëri në udhëkryqin e Rrugës “Skenderbeu” dhe Rrugës “Brigadat”, që shpie për Kërpimeh, dhe tjetri në brendi të qytetit, në udhëkryqin e rrugëve “Hakif Zejnullahu”, Ilir Konushefci” dhe “Afrim Zhitia”

 

Kryetari Veliu, lojë shahu me pensionistët në Parkun e Qytetit | 2013-09-19

Kryetari i Komunës së Podujevës, z.Agim Veliu ka takuar sot në Parkun e Qytetit në Podujevë disa qytetarë dhe pensionistë, të cilët po luanin shah në tavolinat dhe tabelat e shahut të vendosura nga Komuna 

Asfaltohen rrugët e dy lagjeve në Lupç të Poshtëm | 2013-09-18

Kryetari i Komunës së Podujevës, z.Agim Veliu, ka vizituar sot fshatin Lupç i Poshtëm, ku janë duke u asfaltuar pesë rrugë të lagjeve Kaçiu dhe Bajgora
 

Kryetari Veliu inspektoi punimet në ndërtimin e trotuarit në Shtedim | 2013-09-18

Kryetari i Komunës së Podujevës, z.Agim Veliu, ka inspektuar sot punimet në ndërtimin e trotuarit në fshatin Shtedim, përgjatë rrugës magjistrale Podujevë- Merdar

 

U mbajtën 10 debate me qytetarë | 2013-09-17

 Komuna  e Podujevës, në bashkëpunim me OSBE-në, ka mbajtur takime dëgjimore me qytetarët në 10 lokalitete të ndryshme 

 
Duke paraqitur rezultatet 211-220 (of 1138)
 |<  <  18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27  >  >| 

RSS

Sign in