Projkete te realizuara

 

 
 
 
                

Asfaltimi i rrugës Sallabajë
 

Asfaltimi i rrugës Letanc- Bajçinë    
                                                                             


Kanalizimi fekal Peran-Bradash


Kanalazimi fekal në fshatin Kaqibeg


Kanalizimi fekal dhe ujësjellësi në rrugën "Emin Duraku" në Podujevë

                                           Trotuaret në rrugën "Skendërbeu"    

Qendra e Mjekësisë Familjare në fshatin Shtedim


Asfaltimi i rrugës Dumnicë e Poshtme -Dumnicë e Epërme


Asfaltimi i rrugës" Sejdi Sekiraqa" me gjatësi prej 800 m


Asfaltimi i rrugës në fshatin Gërdoc

Gjelbërimi i hapësirës të deponisë së vjetër të bërllogut


Hapësira gjelbëruese afër SHME "Isa Boletini"


Hapësira gjelbëruese para SHMT "Fan S. Noli"


Mbëltimi i fidaneve para SHME "Isa Boletini"

Mbëltimi i fidaneve përrreth Sheshit të Qytetit


Parku i Qytetit
 

Shëtitorja prapa banesave kolektive


Shtrati i lumit Llap


Trotuaret në Parkun e Paqes


Fasadim


 
 Vendosen shenjat vertikale dhe horizontale
në disa rrugë të Podujevës
Ndërtimi i urës mbi lumin Llap

Asfaltimi i rrugës në fshatin Kërpimeh-lagja e kastratëveAsfaltimi i rrugës në fshatin Llapashticë


Asfaltimi i rrugës në fshatin Revuqë


Asfaltimi i rrugës në fshatin Surkish


Çerdhja e re e qytetit


Ndriqimi i shumë rrugëve të Podujevës
duke respektuar masat efiçiente të energjisë


QKMF- në fshatin LluzhanDepoja në Sfeqël të  për ruajtjen e kulturave perimtare në gjendje të freskëtParku i DëshmorëveParku i vogel i qytetit i cili gjindet përtej lumit Llap


Troturi me kubëza në fshatin BatllavëShkolla  e re "Pavarësia" në fshatin Sibofc


Asfaltimi i rrugëve në tri lagjet e fshatit Llapashticë e Epërme

Knalizimi në fshatin BuricëKanalizimi në fshatin LlapashticëShenjëzimi i rrugëve Asfaltimi i rrugës në fshatin Revuç në lagjet "Dibrani dhe Januzi"Mbëltohen drunjë dekorativ në Podujevë


Parking për biqikletaNdërtohet infrastruktura përcjellëse për 20 shtëpitë në lagjen e dëshmorëve 


Asfaltohen 7.5 km rrugë në lagjet e fshatit Dumosh


Asfaltohen disa rrugë në fshatrat Batllavë dhe Konushefc

                        Asfaltohen rrugët në lagjet e Letancit

   

Asfaltimi i i rrugëve në fshatin Llaushë  
Asfaltohen rrugët në Lladoc dhe Livadicë
 


Asfaltimi i rrugëve në fshatin Obranqë


Asfaltohet rruga në lagjen "Bajgora' në DobratinAsfaltohen rrugët e katër lagjeve në fshatin LlaushëAsfaltimi i nje rruge  në fshatin Bradash Asfaltimi i rrugës në fshatin Peran Asfaltimi i rrugës në fshatin Surkish 

Rregullimi i trotuareve në fshatin Obranqë