Mirësevini në Prishtinë

Prishtina kryeqytet i Kosovës, me rol metropolian, e  njohur për zhvillimin ekonomik, me urbanizëm bashkëkohor dhe shërbime efikase e cilësore, e integruar në zhvillimet rajonale e ndërkombëtare, qendër e jetës së begatshme kulturore,arsimore  sportive, me shërbime të fuqishme intelektuale e financiare dhe jetë cilësore  për  të  gjithë   qytetarët.

                     më shumë...

 


 

Lajme

Letër Publike e Kryetarit të Komunës së Prishtinës, dërguar institucioneve të vendit rreth problemit me qentë endacakë
30 qershor 2016
Të nderuar përfaqësues të institucioneve vendore e ndërkombëtare,
Po ju shkruaj për të tërhjekur vëmendjen tuaj në lidhje me një emergjencë që po rrezikon seriozisht sigurinë e qytetarëve të Republikës së Kosovës e posaçërisht të qytetarëve të kryeqytetit.

më shumë...

Ngritet niveli në gatishmëri emergjente në Komunën e Prishtinës
30 qershor 2016
Komuna e Prishtinës ka ngritur nivelin gatishmërisë emergjente në nivel të Komunës, për trajtimin e qenve endacakë. Në bashkëpunim edhe me institucionet tjera relevante, Komuna e Prishtinës ka ndërmarrë aktivitete të shtuara për trajtimin e qenve endacakë.

më shumë...

Shënohet diplomimi i gjeneratës 2013-2016 të katër shkollave të mesme në kryeqytet
29 qershor 2016
Në vazhdën e organizimeve të ceremonive të diplomimit të maturantëve të Komunës së Prishtinës, Drejtoria Komunale e Arsimit në bashkëpunim me Drejtorinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, të martën me datë 28 qershor 2016, në ambientin e amfiteatrit të Gërmisë, kësaj radhe organizuan ceremoni festive me maturantët e katër shkollave të mesme të lartë të Komunës së Prishtinës: Gjimnazi gjuhësor “Eqrem Qabej”, gjimnazi shoqëror “Sami Frashëri II”, shkolla e mesme e mjekësisë “Dr. Ali Sokoli” si dhe shkolla e mesme e muzikës “Prenk Jakova”.
më shumë...

Drejtoria e Inspeksionit po kontrollon mjetet e transportit publik
29 qershor 2016
Drejtoria e Inspekcionit e Komunës së Prishtinës, Inspekcioni i Komunikacionit rrugor, ka filluar me realizimin e Planit Operativ për kontrollet ne fushën e transportit publik urban dhe urbanoperiferik duke filluar nga data 27 qershor. Me këtë rast inspektorët janë duke kryer kontrollet për eliminimin e parregullsive në transportin publik dhe duke marrë masa sanksionuese sipas Ligjit për Transport Nr. 04/L-179. 
 
më shumë...

Komunikatë për Media nga Ndërmarrja "Trafiku Urban"
28 qershor 2016
Në lidhje  me  informatat nga mediat elektronike se autobusët e Trafikut Urban kanë bartur pasagjer për ditën e Vidovdanit në relacionin Mitrovicë - Gazimestan - Graqanicë dhe anasjelltas. Ne demantojmë këtë  ne faktin se te gjithë autobusët në pronësi të NPK ”Trafiku Urban”,  kanë punuar sipas orarit të rregullt në linjën nr.4 pa asnjë  shkëputje në relacionet  tjera.
më shumë...

Festivali i ëmbëlsirave
27 qershor 2016
Festivali i ëmbëlsirave, ideuar dhe organizuar nga Komuna e Prishtinës ka për synim mbështetjen e bizneseve të vogla me ide kreative. Këto të fundit do të kenë rastin të bëjnë shitjen e produkteve ushqimore (ëmbëlsirave dhe pijeve freskuese), në periudhë prej 7 ditë në 12 shtëpiza të drurit të cilat do të vendosen në sheshin “Zahir Pajaziti”.

më shumë...

Drejtori i Inspeksionit, Xhelal Sveçla jep dorëheqje
24 qershor 2016
Për shkak të ngjarjes së sotme tragjike në Prishtinë, me ç'rast dy fëmijë kanë humbur jetën në një gropë të mbushur me ujë, ndiej përgjegjësi morale që të ofroj dorëheqjen time.


më shumë...

Kryetari, Shpend Ahmeti doli në vendngjarjen e tragjedisë
23 qershor 2016
Kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti, së bashku me Drejtorin e Inspeksionit, Xhelal Sveçla dhe Drejtorin e Investimeve Kapitale, Hysen Durmishi dolën në vendngjarjen e tragjedisë që ndodhi sot në Prishtinë.

më shumë...

 

Apliko Online

Apliko-Online-(4).jpg

Shtyp faturën e tatimit në pronë

KP-Shtyp-faturen-e-tatimit-ne-prone.jpg

Statuti i Komunës

Statuti-i-komunes-(1).jpg

Legalizo Ndërtimin

KP---Plus.png

Emaili Zyrtar

Qasja-ne-email-zyrtar-(1).jpg

Thirrjet Emergjente

KP---Plus---Thirrje3.jpg

Udhëzuesit

Udhezuesit-(1).jpg

Vende të lira pune

Vende-te-lira-pune-(1).jpg

Lajmëro Korrupsionin

kallxo.jpg

Na ndiqni në facebook

fb1.jpg