Komuna

Konkurset
 

Konkurset

QKMF-Konkurs
publikuar: 12-02-2015
Konkurs "HORTIKULTURA"
publikuar: 27-01-2015
DKA-Konkursi per mesimdhenes
publikuar: 05-01-2015
Konkurs për Bursa
publikuar: 12-12-2014
Korrigjim i konkursit 18. 11.2014
publikuar: 21-11-2014
Konkurs - Trafiku Urban
publikuar: 19-11-2014
Konkursi për mesim joformal 2014-15
publikuar: 12-11-2014
DFP-Konkursi i dates 24.10.2014
publikuar: 24-10-2014
DKA-Konkursi per mesimdhenes
publikuar: 24-09-2014
SH.M.A.T. Abdyl Frashëri - OFERTË
publikuar: 05-06-2014


pdffff-(2).jpg
Njoftim për konkursin e shpallur publik të datës 20.02.2013

..............................................................................................................................................................

pdffff-(2).jpg
Njoftim për poziten, Zyrtar i lartë për rini

..............................................................................................................................................................

pdffff-(2).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës-Shqip 20.02.2013

pdffff-(2).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës-Serbisht 20.02.2013
.............................................................................................................................................................

pdffff-(2).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës


pdffff-(3).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës- serbisht

...............................................................................................................................................................

pdffff.jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës i shpallur me datë  02.05.2012 


pdffff-(1).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës - serbisht                 02.05.2012
...............................................................................................................................................................
PDF.jpg Konkurs publik i komunës së Prishtinës i shpallur me datë 27.03.2012
...............................................................................................................................................................
PDF)-(3).jpg Konkurs-per-dhenien-e-48-banesave,-ne-shfrytezim-me-qira--per-anetaret-e-familjeve-te-deshmoreve,-te-invalideve-dhe-veteraneve-te-ushtrise-clirimtare-te-Kosoves-(1).pdf

PDF)-(2).jpg  Aplikacion per dhenien e banesave ne shfrytzim me qira per anetaret e familjeve te deshmoreve, te invalidve dhe veteranve te UCK-se.pdf
..............................................................................................................................................................
PDF)-(1).jpg  Konkurs per dhenien e 4 banesave, ne shfrytezim me qira per raste me perkujdesje sociale-.pdf

PDF).jpg Aplikacion per dhenien e banesave ne shfrytzim, rasteve sociale.pdf
.............................................................................................................................................................
PDF-(1).jpg
Konkurs publik i komunës së Prishtinës i shpallur me datë, 30.12.2011


.............................................................................................................................................................