Festa e Abetares mbahet në Prishtinë - 18 maj 2017

Prishtina ishte nikoqire e Festës së Abetares, ku përveç pjesëmarrësve nga qytetet tjera të Kosovës, të pranishëm ishin fëmijët nga nga Shqipëria, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës.
 
 


RSS