Nesër bëhet testimi i rradhës i sistemit të alarmimit - 05 janar 2018

Nesër më 6 janar 2018 (e shtunë) në ora 12:00, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet. 

Kësaj radhe testimi do të realizohet në heshtje dhe nuk do të prodhohen tinguj të alarmit sikur në muajt e kaluar.


RSS