Njoftim për media - 16 mars 2017

Sot, në ora 13:30, në Bibliotekën “Hivzi Sylejmani” do të nënshkruhet Memorandum Mirëkuptimi në mes të Kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, Ambasadës zvicerane në Kosovë dhe Fondit për të Drejtën Humanitare, lidhur me vendosjen e ekspozitës së përhershme si një të mirë publike mbi faktet e bazuara nëpër gjykimet për krimet e luftës të kryera në Kosovë.
Ju ftojmë të na ndiqni!


RSS