Njoftim për qytetarë - 15 maj 2017

Të martën, më 16 maj, në ora 10:00, në katin e katërt të objektit të ri të Komunës, do të hapet ekspozita ku do të prezantohet mënyra e vlerësimit të pronave.

Qytetarët mund të marrin pjesë në këtë ekspozitë, si dhe të bëjnë pyetje konkrete lidhur me pronat e veta. Ju ftojmë të merrni pjesë.


RSS